Καμαρώστε τους!

Χωρίς πολλά λόγια ή σχόλια, θαυμάστε τους υπερασπιστές της καθαρότητας της φυλής. Ή αλλιώς, το νέο όπλο της Ακροδεξιάς: ποιος μετανάστης θα ζητήσει ελληνική ιθαγένεια όταν βλέπει τέτοιους Έλληνες;

7 σκέψεις σχετικά με το “Καμαρώστε τους!

 1. Έμεινα άφωνος. Τελικά το πρόβλημα του σύγχρονου πολιτισμένου ανθρώπου είναι ο πολιτισμός του που τον αδρανοποιεί και έχει την ανάγκη κάθε φορά της αστυνομίας.

 2. Το σημαντικό είναι ότι η εκδήλωση εκτυλίχτηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά χάρη στην ψυχραιμία του κόσμου που απαίτησε να φύγουν οι απρόσκλητοι. Το σημαντικό ήταν ο πολύς κόσμος (αν ήταν λιγότεροι μάλλον δε θα καταφέρναμε να συνεχίσουμε). Το σημαντικό πάνω από όλα ήταν το σαφές μήνυμα της εκδήλωσης: παρά τις προκλήσεις θα συνεχίσουμε συντεταγμένα. Και εν πάσει περιπτώσει, καλύτερο συμβολισμό από την εισβολή παρακρατικών στην ιστορική αίθουσα της Παλιάς Βουλής, το ξήλωμα των μικροφώνων, την παρά λίγο πτώση της σημαίας δεν μπορούμε να βρούμε. Δυστυχώς, έχουν ακροατήριο. Ευτυχώς, υπάρχει αντίδραση.

 3. Δυστυχώς πέρα από ακροατήριο, έχουν και οργάνωση.
  Η πολύχρονη ανοχή -και σε πολλές περιπτώσεις, η κάλυψη- που τους παρείχε η πολιτεία από τη μία και η στενή συνεργασία της εκκλησίας από την άλλη, βοήθησαν στη δημιουργία ενός πολύ ισχυρού πυρήνα και επέτρεψαν επιθέσεις σαν την προχτεσινή.
  Δεν είναι δε τυχαίο πως σε αντίστοιχη περίπτωση, στην επίθεση που έγινε κατά την παρουσίαση λεξικού της ΠΓΔ της Μακεδονίας, δεν υπήρξαν προσαγωγές.
  .. Δώσε θάρρος στο χωριάτη..
  Κι ας μην ξεχνάμε την πολύ αποτελεσματική προπαγάνδα τους.
  Στο μεταξύ όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η βαθιά συντήρηση, κατάφερε στην ουσία να παραμορφώσει το αρχικό νομοσχέδιο για την ιθαγένεια , στέλνοντας σημαντικές ρυθμίσεις στην κατάψυξη.

  Συντεταγμένα: αυτή είναι η λέξη – κλειδί. Ίσως και ο μόνος τρόπος.

  Καλημέρα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s