ΠΑΣΟΚ και Ακροδεξιά: η όψιμη αγανάκτηση του κ. Πάγκαλου

Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Αυτή είναι, επειδή, με συγχωρείς πάρα πολύ και ακόμα έχουμε επεμβάσεις στην απόφαση, είναι κάπου δεξιά από τον Καρατζαφέρη. Οι οποίοι βεβαίως είναι και τελείως ηλίθιοι, οι άνθρωποι αυτοί που ομοφώνως αποφάσισαν, είναι εντελώς ηλίθιοι, δεν έπρεπε να κινούνται στην κοινωνία ελεύθεροι, θα έπρεπε να είναι σε κάποιο άσυλο.

Θα δώσω 2 παραδείγματα. Απαιτούν από τους μετανάστες οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια, να γνωρίζουν καλά την ελληνική ιστορία και την ελληνική γλώσσα. Καταλαβαίνετε ότι με βάση μόνο αυτό το κριτήριο, περίπου ο μισός ελληνικός λαός πρέπει να του αφαιρεθεί η ιθαγένεια. Πρόκειται για γελοίο, δεν ξέρω μέσα από ποιες διαδικασίες αναδείχθηκαν τα μέλη της Νομαρχιακής στη δεύτερη πόλη της χώρας, αλλά προφανώς κ. Σωκράτη, εκεί πρέπει να παρέμβεις.

Κάλεσε μια ολομέλεια της Θεσσαλονίκης και βάλε τους, τώρα αν η Θεσσαλονίκη είναι έτσι, να τους βάλουμε δίπλα στον Ψωμιάδη και τον Καρατζαφέρη, να τους κάνουμε αγάλματα εκεί πέρα και τελείωσε.

Αυτά είπε λοιπόν ο κ. Πάγκαλος στον κ. Ξυνίδη μετά την παρέμβαση της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ για το θέμα της ιθαγένειας των μεταναστών (λεπτομέρειες εδώ).

Πολύ καλά. Δε μας πέφτει λόγος να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε με την αξιολόγηση του κ. Αντιπροέδρου για το iq των στελεχών του κόμματός του.

Ας μας επιτρέψει όμως να θυμίσουμε ότι το εθνοπατριωτικό ΠΑΣΟΚ δεν είναι σημερινό.

Ο ιδρυτής του κόμματος με μαεστρία το εκμεταλλεύτηκε ή και το εξέθρεψε.

Ας  μην ξεχνάμε το ηρωικό και πένθιμο εμπάργκο στην ΠΓ Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια κατά των «Γυφτοσκοπιανών».

Τις κορόνες του αείμνηστου που χάιδεψαν αυτιά και συνειδήσεις.

Το εξαίρετο casting που ανέδειξε για παράδειγμα  τους κυρίους Παπαθεμελή και Κατσανέβα (που πλέον παραληρεί στα κανάλια για την Αθήνα – Καμπούλ των μουσουλμάνων που τους στέλνει η Τουρκία για να μας πνίξει)

Την εκτρωματική εθνικιστική παραδημοσιογραφία του Αυριανισμού.

Τον τηλεοπτικό αστέρα κ. Χαντζάρα των πάλαι ποτέ «δημοκρατικών δυνάμεων», ακροδεξιό και φασίζοντα πια με συμμετοχή σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής.

Το ΠΑΣΟΚ έπαιξε ανοιχτά με τα ακροδεξιά αντανακλαστικά του ακροατηρίου του για χρόνια, εκμεταλλεύτηκε την Καρατζαφέρεια πίεση στα Δεξιά της ΝΔ και δεν έκανε καμιά προσπάθεια «διαπαδαγώγησης» των μικρομεσαίων στελεχών του τα οποία εν πολλοίς φρίττουν με την ιδέα της πολιτογράφησης των μεταναστών, αν δεν πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στο ΛΑΟΣ. Ας κάνει κανείς μια συζήτηση περί ετερότητας σε μια Τοπική ΠΑΣΟΚ και έχει πολλά να μάθει.

Και εν πάσει περιπτώσει, επειδή τα ξέρει αυτά ο κ. Πάγκαλος, ας μην εξανίσταται τώρα με τα αποτελέσματα μιας πολυετούς πορείας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s