Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!

«Την κατάλληλη ευκαιρία βρήκαν οι Τούρκοι εκμεταλλευόμενοι την ανικανότητα και τη διαρκή υποχωρητικότητα της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ώστε να αποδώσουν τούρκικη ιθαγένεια σε μια καθαρά ελληνική μορφή που χάνεται στα βάθη των αιώνων, όπως είναι ο Καραγκιόζης.

Το Υπουργείο Εξωτερικών αλλά και το Υπουργείο Πολιτισμού έχοντας περιπέσει σε βαθύ ύπνο αφήνουν ανοικτές τις πόρτες στον κάθε είδους ιμπεριαλισμό να αλώσει την πατρίδα μας.

Μετά τον πολιτικό και οικονομικό ιμπεριαλισμό που κατασπαράσσει την πατρίδα μας μέσω της τριμερούς ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ, σήμερα σειρά είναι ο νεοταξίτικος πολιτιστικός ιμπεριαλισμό να χτυπήσει εθνικές-λαϊκές παραδόσεις μέσω της απόφασης της UNESCO που βαφτίζει Τούρκο τον Καραγκιόζη.

Όλα αυτά δεν γίνονται τυχαία και στοχεύουν στον κατακερματισμό και τη διάλυσης του ελληνικού έθνους – κράτους σε κάθε επίπεδο.

Νομοτελειακά αναμένεται η εκδήλωση στρατιωτικού ιμπεριαλιστικού χτυπήματος από τον αναβαθμισμένο χωροφύλακα της Νέας Τάξης και των Αμερικάνων, την Τουρκία.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε συμβεί, αν οι ελληνικές Κυβερνήσεις (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) δεν ήταν προσδεμένες στις αμερικανικές πολιτικές και στην αντίληψη κατευνασμού του στρατιωτικού-σοβινιστικού καθεστώτος της Άγκυρας μέσα από διαρκής υποχωρήσεις και υπαναχωρήσεις.

Είναι η ώρα η εθνική ανεξαρτησία να στηριχτεί στην εθνική λαϊκή ενότητα ανατρέποντας τα υποχωρητικά σχέδια της Κυβέρνησης Παπανδρέου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΚΚΙ»

Advertisements