6 σκέψεις σχετικά με το “Έρχονται, κάντε κάτι

  1. Αγαπητέ κύριε Παπαϊωάννου, δεν μπορώ να χαρώ για την ήττα Κακλαμάνη όσο βλέπω την προέλαση της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Είναι η πρώτη φορά που θέλουν να φύγουν από την απομόνωση της ακραίας οργάνωσης και προσπαθούν να βγουν στις γειτονιές τής πόλης και να αποκτήσουν λαϊκή βάση, πράγμα που κατάφεραν. Η υποβάθμιση της πόλης δεν γίνεται να αναστραφεί μόνο με ένα πρόσωπο που φέρνει ελπίδες, όπως ο Καμίνης. Πρέπει να υπάρξει πολιτική βούληση με ξεκάθαρες θέσεις και άμεσες παρεμβάσεις, πράγμα που δεν συμβαίνει, γιατί οι κυβερνήσεις της τελευταίας 10ετίας -από το 2009 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ- δεν ασχολούνται με τα προβλήματα που σχετίζονται με τη μετανάστευση κι όταν το κάνουν ασχολούνται μόνο με τα «προβλήματα» που η Ακροδεξιά φέρνει στο προσκήνιο, επειδη η συνταγή «πουλάει». Δυστυχώς δεν μπορούμε να παίρνουμε δασκαλίστικο ύφος και να καταγγέλλουμε τους πολίτες ως ρατσιστές. Αυτή είναι η εύκολη λύση. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά τους, να αντιστρέψουμε την υποβάθμιση της καθημερινότητάς τους αντί να αδιαφορούμε για αυτούς και να τους χαρίζουμε στη Χρυσή Αυγή και στους νεοναζιστές.

  2. Συμφωνώ μέχρι κεραίας. Τα χειρότερα έρχονται με το υπό εξέλιξη πολεμικό σχέδιο κατάληψης πλατειών από τους ναζήδες. Μια βόλτα στην πλατεία Αττικής αρκεί…

  3. Για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις όμως, οφείλω να τονίσω πως δεν είχα υπόψη το κείμενο του Στάθη όταν έγραφα το σχόλιό μου. Πιο συγκεκριμένα, για να διαβάσω κάτι που έχει γράψει ο Στάθης θα πρέπει να με πληρώσουν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s