“Να διαλυθεί η ομίχλη του παρακράτους στο κέντρο της Αθήνας”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΟΜΙΧΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, 1 μ.μ., στο Θέατρο της οδού Κεφαλληνίας (Κεφαλληνίας 16, Κυψέλη)

Πάνω 300 άνθρωποι της τέχνης, που υπογράφουμε το συνημμένο κείμενο, σας καλούμε σε Συνέντευξη Τύπου στις 21/12, 1 μ.μ. στο Θέατρο της οδού Κεφαλληνίας (Κεφαλληνίας 16, Κυψέλη) όπου θα παρουσιαστούν οι υπογραφές μας. Θεωρούμε χρέος μας να καταθέσουμε επώνυμα και δημόσια την επιθυμία μας να διαλυθεί η ομίχλη του παρακράτους στις ευρύτερες περιοχές Αγίου Παντελεήμονα και Πλατείας Αττικής. Πιστεύουμε πως οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στις περιοχές αυτές είναι ανυπεράσπιστοι και υπό διωγμό, αλλά περισσότερο ανυπεράσπιστη και υπό διωγμό, χωρίς καμιά υπερβολή, είναι η δημοκρατία. Ας τοποθετηθούμε όλοι πριν θρηνήσουμε θύματα. Οι περιστάσεις απαιτούν ταχύτητα δράσης. Η συλλογή αυτών των υπογραφών ας είναι ένα ξεκίνημα.

Στη Συνέντευξη Τύπου, θα παραβρεθούν – μεταξύ άλλων – οι:

Μπέτυ Αρβανίτη, Μηνάς Χατζησάββας, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Κανελλοπούλου, Δήμητρα Χατούπη, Μυρτώ Αλικάκη, Νένα Μεντή (ηθοποιοί), καθώς και οι Γιώργος Κόρρας, Χρήστος Βούπουρας Κωνσταντίνος Γιάνναρης και Γιώργος Καρυπίδης (σκηνοθέτες).

Σας περιμένουμε

Μια σκέψη σχετικά μέ το ““Να διαλυθεί η ομίχλη του παρακράτους στο κέντρο της Αθήνας”

  1. (για να συνεχίσω το σχόλιό μου στο αποκάτω ποστ) αντιδρώ επίσης σχεδόν οργανικά πλέον σε πρωτοβουλίες «ελλήνων διανοουμένων» μολονότι κανονικά θα έπρεπε να τις εγκρίνω: μαζεύτηκαν 3οο και βάλαν τις υπογραφές τους (η «παρέα» ; ) (γιατί αν δεν ήταν η παρέα, θα μπορούσαμε να βρούμε κάπου μια σελίδα να υπογράψουμε και οι «εκτός παρέας», έτσι δεν είναι; αλλά οι «υπολοιποι» είμαστε καλοί μόνο ως κοινό και χειροκροτητές ; (έχουμε να κάνουμε και με ανθρώπους τού θεαματος, βέβαια – και τι ωραία που μες στο θέαμα εντάσσεται και «η παρουσίαση τών υπογραφών»…)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s