Ψηλός ψηλός καλόγερος με ένα ΕΓΩ πελώριο

2329fab8802651a22c4035e4a7115b31
Το σημείωμα αυτό δεν έχει σκοπό να στηρίξει τον Γιάννη Χάρη στην επίθεση που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν το έχει ανάγκη ο Χάρης. Είναι η ίδια η επίθεση που αποζητά σχολιασμό.
Ο «διαμαρτυρόμενος» Κιμούλης επιλέγει να είναι δυσανάλογα εκτενής, οξύς και επιθετικός. Γράφει και γράφει και πάλι γράφει. Και αν δεν συμμορφωθούμε θα γράψει πάλι. Ένας νταής της γειτονιάς: σπρώχνει, φτύνει, υποτιμά και απειλεί. Ο λόγος του όλος μια απειλή: έχω ράμματα για τη γούνα σου, ανόητε.
Φαντάζει παντογνώστης και παντοδύναμος, αρραγής και βέβαιος για τον εαυτό του και τον κόσμο. Είσαι μικρός εσύ για να με σχολιάσεις, λέει. Όποιος τον σχολιάζει έχει άλλα κίνητρα, είναι ιδεολογικός του διώκτης ή κάποιοι τον έβαλαν. Ο ίδιος δεν αμφιβάλλει για τίποτα, δε χωράει αμφιβολίες ο κόσμος του. Αγέρωχος πορεύεται καβάλα, με έναν καθρέφτη πάντα εμπρός του.
Όμως και για τα ζόρικα πάντα έτοιμος, σα macho συνοικιακό μαγκάκι. Στριμώχνει τον αντίπαλο στα κάγκελα της πλατείας, στέκεται όρθιος από πάνω του, βροντόφωνος, ετοιμόλογος. Κολλάει το πρόσωπό του στο ιδρωμένο πρόσωπο του άλλου και τον βομβαρδίζει με ατάκες. Μετά χαμηλώνει τη φωνή, γλυκαίνει: «Σταμάτα, δε σε παίρνει, έλα, να το δούμε με αγάπη από ‘δω και πέρα. Έτσι, χαρά μου;» Στο τέλος, κλείνει το μάτι στους κολλητούς που στέκονται γύρω του: «Είδατε τι του είπα; Ότι είναι κοντός».
Τι μένει από τις 2621 λέξεις του κ. Κιμούλη; Ένα κενό. Τόση δουλειά, τόσοι ρόλοι και έφτασε να κάνει bullying με πλάκες για κοντές καλόγριες.
Πλάκες δια χειρός Σεφερλή μεγάλε πρωταγωνιστή μου;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s